Preview Mode Links will not work in preview mode

Hästhoppning med Niclas Haking är en podcast där jag diskuterar hästliv med intressanta profiler i hästvärlden, som inspirerar mig som ryttare. Inriktingen är på hästhoppningen och allt som hör till. Med denna podden hoppas jag kunna inspirera och motivera andra ryttare i vardagen.

Mar 31, 2021

Redan som 4 åring så började han göra business genom att sälja ägg. Han har VM silvermedalj, 6 stycken SM guld, världscupseger och så mycket mer. I veckans podd så berättar Royne sin livs historia. 


Mar 25, 2021

Nu är hon här, den magiska, underbara och enormt skickliga Steffi Holmén. Vi alla minns hennes magiska världscupseger i Zürich som gav en gåshud när hon krossade världseliten. I veckans avsnitt berättar hon hur hon började sin resa.


Mar 18, 2021

Veckans poddgäst är vår första dressyrryttare och vi har alla sett henne på SVT´s Ryttareliten och nu är underbara, fantastiska och goa Charlotte Haid Bondergaard här.


Mar 11, 2021

Efter önskemål att jag själv ska vara gäst på podden för att få mer insikt vem jag är. Så idag tar Sara Johansson över podden och intervjuar mig


Mar 4, 2021

Veckans gäst började sin resa i Halmstad för att sedan resa runt hela världen på dom största tävlingarna och mästerskapen, för sedan bli tävlingsledare på Global Champions Tour i Stockholm. Hon är en tjej med enorm kunskap och många järn i elden.