Preview Mode Links will not work in preview mode

Hästhoppning med Niclas Haking är en podcast där jag diskuterar hästliv med intressanta profiler i hästvärlden, som inspirerar mig som ryttare. Inriktingen är på hästhoppningen och allt som hör till. Med denna podden hoppas jag kunna inspirera och motivera andra ryttare i vardagen.

Nov 25, 2021

I veckans podd lär via känna Antonia som är bosatt nere i Belgien och jobbar som beridare hemma hos Abdel Said som vi haft tidigare i podden som gäst. Antonia som vunnit SM ridit flera nations cup för Sverige och dessutom varit över till USA Wellington och tävlat.


Nov 18, 2021

Veckans gäst kan beskrivas med 3 ord. Go & glad kexchoklad. Han har jobbat som hemma ryttare hos Henrik von Eckermann, Janika Sprunger, Daniel Deusser och STX stables Han har gjort en inspirerande resa, tagit sig dit med hans enorma driva och kärlek till hästarna


Hästhoppning med Niclas Haking

Nov 12, 2021

I denna podd träffar jag inspirerade människor i häst branschen. Vi får veta hur deras resa har varit och deras kunskap.  


Nov 12, 2021

Denna vecka har jag träffat Sveriges förbundskapten i hästhoppning. Henrik har nu lett svenska landslaget till OS guld och enorma framgångar, han har ridit mästerskap som junior och young rider. Som senior har han ridit världscupen och nationscup innan han fick jobbat som förbundskapten.   


Nov 4, 2021

Denna vecka har jag haft privilegiet att träffa Pia Levin på Flammabyggets Stuteri. Pia är alltid lika glad när man träffar henne och en riktig hästmänniska ut i fingerspetsarna. Hon jobbar jämt och har tusen saker på gång.